Boxer TV - Kanalvælger

Da Boxer TV gik i luften på det danske tv-marked gav de for første gang seerne mulighed for at sammensætte deres helt egen tv-pakke, men hvilke kanaler er egentlig de rigtige for dig?

Under mottoet „Hvorfor betale for kanaler du aldrig ser?“ var det vigtigt at gøre valget mellem Boxers 4 grundpakker, 8 tilvalgspakker og 20 tilvalgskanaler så enkelt og lettilgængeligt som muligt.

Løsning

Boxer Kanalvælger præsenterer seerne for alle de kanaler man kan få hos Boxer, og er man i tvivl om hvad en bestemt kanal viser, så er der yderligere information og videosmagsprøver.

Efter at have valgt de kanaler der er vigtigst, finder en avanceret algoritme frem til 3 løsninger, der præsenteres enkelt og overskueligt: Den billigste måde at få lige netop de kanaler på, en løsning med lidt flere kanaler til en god pris eller Boxers store pakke med det hele.

Resultat

Kanalvælgeren er blevet opdateret og versioneret et utal af gange, blandt andet er der lavet versioner til butikkerne og til kunder fra andre tv-udbydere, som kan tjekke om de kan få en billigere tv-løsning hos Boxer.

Siden lanceringen er kanalvælgerens forskellige versioner blevet brugt mere end 200.000 gange, og den er stadig et centralt omdrejningspunkt på Boxers website.

Kunde
Boxer TV
År
2009-2011
Opgavetype
Microsite
Kant
At gøre et indviklet valg enkelt og nemt
Se Website